Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Baked Eggplant
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelOnion chopped
2 Teelöffelgarlic minced
2 Esslöffelred wine
1 Dose(16 oz.) plum tomatoes
An; (8oz.)ctomato sauce
1/3 Tassetomato paste
2 Teelöffeloregano
1/2 x ca. 450 gmushrooms fresh, sliced
1 mitteleggplant
1/3 Tasseflour
1 kleinContainer Egg Beaters; beaten
1 TasseSeasoned croutons; crushed
1 TasseNon-fat Alpine Lace mozzarella cheese; grated
die Zubereitung:

and garnish the hamburger patty with spaghetti sauce and a slice of mozzarella cheese..broil until the cheese melts...use a knife and fork to eat them with.

Saute onion and garlic in red wine until tender; add tomatoes, tomato sauce, tomato paste, oregano and mushrooms.

Bring to a boil; reduce heat and simmer uncovered for 30 minutes. Cut eggplant crosswise into 1/4 inch slices; coat with flour. Dip into Egg Beaters, then in croutons. Cook in a teflon skillet sprayed with a non-fat cooking spray until lightly browned, turning once. In the bottom of a 13x9x2-inch baking dish, spread 1/2 of the tomato sauce mixture, layer half of the eggplant slices, top with cheese. Repeat layers. Pour remaining sauce over top. Bake uncovered at 350 degrees for 20-30 minutes.

(recipe from Butter Busters...The Cookbook)


Anmerkungen zum Rezept: