Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Blintzes
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg
1 1/4 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpeanut oil
1 Tasseflour unsifted
1 PackungCottage cheese, (8 oz)
1/4 Tassesugar
1/4 Teelöffelcinnamon
1 Tassemilk
die Zubereitung:

Beat half the eggs slightly in a small bowl. Add 3/4 salt, oil and milk. Blend thoroughly. Gradually add flour. Beat till smooth. Pour 2 tablespoons batter into hot, lightly oiled 6-inch skillet. Tilt pan to spread batter. Cook over low heat until set. Remove from pan. Re- peat with remaining batter. Combine cottage cheese, other egg, sugar, remaining salt and cinnamon. Blend. Place 2 tablespoons cheese filling in center of each blintz. Fold sides toward center, roll up. Shallow fry in hot (375 deg) oil until golden brown. 16 blintzes.


Anmerkungen zum Rezept: