Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Blintzes or Cream Cheese Roll-Ups
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
30 ScheibeWhite bread; (about 1 1/2 loaves), crusts removed
1/4 Tassesugar
8 x ca. 30 gcream cheese
Egg yolks
1 1/2 Sticks butter; melted
12 Esslöffelsugar
6 Teelöffelcinnamon
1 x ca. 1/2 Litersour cream
die Zubereitung:

Cream together 1/4 cup sugar, cream cheese and egg yolks. Cut crusts from bread. Flatten bread with a rolling pin until thin. Mix 12 tablespoons sugar and cinnamon. Spread 1 tablespoon of cream cheese mixture on bread. Roll-up. Repeat this process, until all bread sliced are filled with cream cheese mixture and rolled-up. Working with 1 roll-up at a time, brush with melted butter and roll in cinnamon sugar. Cut in halve or thirds. These may be frozen at this point or bake for 10 minutes at 400 degrees F. To serve, guests should dip roll-ups in sour cream. Swirl just a touch cinnamon in the sour cream, if desired.


Anmerkungen zum Rezept: