Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Bread Pudding
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseStale bread; cubed
1/2 x ca. 450 gCheddar cheese shredded
1 1/2 Tassemilk
eggs beaten
3 EsslöffelButter melted
2 Teelöffeldijon mustard
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelcayenne pepper
1/2 TeelöffelWorcestershire Sauce
die Zubereitung:

Butter a 1-quart baking dish. Layer half the bread cubes in the dish. Sprinkle with half the cheese. Repeat with remaining bread cubes and cheese. Beat remaining ingredients together and pour over bread and cheese. Let stand one hour. Place baking dish in a 9" x 13" pan and pour water into pan to a depth of one inch. Place pan in preheated 350-degree oven and bake one hour. Pudding should be puffy and golden.


Anmerkungen zum Rezept: