Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 3/4 Tasse | graham cracker crumbs |
1/4 Tasse | sugar |
1/2 | butter stick |
3 Packung | (8-oz) cream cheese |
1 1/2 Tasse | sugar |
1/8 Teelöffel | salt |
4 | eggs |
1 Teelöffel | vanilla |
2 Tasse | sour cream |
1/4 Tasse | sugar |
2 Teelöffel | vanilla |
Crust: Mix all ingredients and press into bot- tom and sides of greased 10-inch spring-form pan. Cake: Soften cream cheese; blend in sugar and salt. Beat until fluffy. Add eggs, 1 at a time, beating well. Add vanilla. Pour into crust. Bake at 350 for 50 minutes. Let stand 15 minutes. Topping: Combine ingredients and spread over cake. Bake at 450 for 10 minutes. Cool. Refrigerate. Decorate with strawberries, blueberries or cherry pie filling.
Mrs Vance Montgomery (Jane)
Helena, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|