Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Packung | (8 Oz) Cream Cheese |
2 gross | Eggs; Or |
3 klein | eggs |
3/4 Tasse | sugar |
1 Teelöffel | vanilla |
1 Packung | Vanilla Wafer Cookies |
1 Dose | Pie Filling; (Cherry Or Blueberry Are Nice) |
Need: Aluminum cake cups (2 1/2-inch foil cups).
Put one vanilla wafer in the bottom of 20 cups. Beat cream cheese, eggs, sugar and vanilla together. (If using food processor, use only two eggs.) Put filling on top of wafer. Preheat oven to 375°. Bake 12 minutes. Cool. Top each cheesecake with pie filling of your choice.
You can also freeze these. By the time you get to your function, they will have unthawed. No mess.)
look fancy!
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|