Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Chili Bites
Zutaten für 20 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseall-purpose flour
1/4 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelmustard dry
1/2 TeelöffelHot chili powder
1 grossPinch cayenne pepper
1/4 Tassebutter or margarine
1/2 TasseCheddar finely grated
egg beaten
1 Esslöffelwater cold
1 Esslöffelsesame seeds
1 Esslöffelpoppy seeds
die Zubereitung:

Preheat oven to 400'F. (205'C.). Sift flour, salt and spices into a bowl.

Cut in butter finely until mixture resembles breadcrumbs. Add grated cheese and mix well. Mix egg with cold water. Add 2 tablespoons of egg mixture to cheese mixture and mix to form a fairly stiff dough. Knead gently on a lightly floured surface. Roll out dough to a 12x6" rectangle. Trim edges. Cut in half lengthwise and transfer to a baking sheet.

Breush each half with remaining egg mixture. Sprinkle 1 half with sesame seeds and the other half with poppy seeds. Cut each half in 10 triangles and separate slightly to prevent sticking. Bake in preheated oven 10-12 minutes or until light golden and cooked through. Cool on a wire rack. Store in an airtight container up to 2 weeks.


Anmerkungen zum Rezept: