Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 Tasse | Nuts finely chopped |
3/4 Tasse | Lightly Packed Brown Sugar |
1 Tasse | cream cheese |
1 | egg |
2 1/2 Tasse | Sugar divided |
6 x ca. 30 g | chocolate chips |
3 Tasse | flour |
1/2 Tasse | cocoa |
2 Teelöffel | Baking soda |
1 Teelöffel | salt |
1 1/2 Tasse | water |
2/3 Tasse | cooking oil |
2 Esslöffel | vinegar |
2 Teelöffel | vanilla |
Mix together nuts and brown sugar. Set mixture aside.
Mix together cream cheese, egg, 1/2 cup sugar and chocolate chips. Set aside.
Mix together flour, the remaining 2 cups sugar, cocoa, baking soda, salt, water, cooking oil, vinegar and vanilla. Beat until blended.
Fill paper-lined cupcake tins 1/3 full, add 1 heaping teaspoon of cream cheese mixture. Sprinkle top with 1 teaspoon brown sugar/nut mixture.
Bake at 350° for 20 minutes. Makes approximately 3 dozen.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|