Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Custard #2
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dosecondensed milk sweetened
1 Teelöffelvanilla
eggs
1 DoseUndiluted evaporated milk
1 Packung(8-oz) cream cheese; softened
1 Tassesugar
1 Tassewater
die Zubereitung:

Preheat oven to 375. Mix all ingredients except sugar & water in blender. Make syrup of sugar & water. Pour into oven-proof dish or custard pan. Turn to cover sides with syrup. Pour in blended mixture, cover with foil & place in pan filled with water. Bake for 45 minutes to 1 hour, remove foil & bake 15-30 minutes longer until browned. Let cool. Turn onto plate & refrigerate until serving time.

Mrs William (Mercedes) Vivoni

From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: