Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Dip #2
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseolive oil
1 mittelOnion chopped
1/2 green pepper chopped
1/2 x ca. 450 gFresh mushrooms; sbced
1 Dose(10-oz) Ro-tel tomatoes
1 Dose(2.25-oz) sliced black olives; drained
1 1/2 x ca. 450 gVelveeta cheese; cubed
4 Esslöffelparsley chopped
4 Teelöffelgarlic salt
1/4 TasseWorcestershire Sauce
10 (up to)
12 Tropfentabasco
4 Esslöffelchilli powder
1/2 TeelöffelItalian seasonings
4 Esslöffelcornstarch optional
die Zubereitung:

Saute onion, green pepper and mushrooms in olive oil. Add Ro-Tel and olives. Heat until hot. Transfer to top of double boiler and add remaining ingredients except cornstarch. Heat cheese mixture until melted and well blended. Add cornstarch and water paste if dip needs thickening. Serve hot with Fritos or Doritos. Jalapeno peppers and/or artichoke hearts may be included in dip, if desired.

Jim Wilson

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: