Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Filled Manicotti
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungManicotti; 8-oz
Container Ricotta cheese; 15 oz
2 TasseMozzarella shredded
1/2 Doseparmesan grated
egg
1 EsslöffelParsley or oregano; chopped
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/8 Teelöffelnutmeg
2 TasseSpaghetti sauce
1/3 Tassewalnuts optional
die Zubereitung:

Prepare pasta as directed on package; drain. Rinse with cold water, drain and arrange in single layer to fill. Meanwhile, mix ricotta cheese, 1 1/2 cups of the mozzarella cheese, 1/4 cup of the Parmesan cheese, the egg, parsley, salt, pepper and nutmeg. Spoon mixture into manicotti shells, using at least 1/3 cup per shell. Place filled manicotti shells in a single layer in greased 13 x 9 inch baking pan. Pour spaghetti sauce over manicotti shells. Sprinkle with remaining 1/2 cup mozzarella cheese and 1/4 cup Parmesan cheese. Bake at 350 deg F for 35 minutes or until hot. Makes 4 servings.

When we made this we added the walnuts.....I prefer to use a 1/2 cup..... As a side meat, use Italian Hot Sausage.


Anmerkungen zum Rezept: