Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Filled Salisbury Steaks
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gground beef
1/4 Tassecrackers crushed
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1/4 Teelöffelpepper
Sticks cheese, 2x1 in.
10 1/2 x ca. 30 gbeef broth
1/2 Broth can water
1 grossonion sliced
1 Esslöffelcornstarch
die Zubereitung:

in med. Bowl, mix lightly but thoroughly beef, crumbs, worcestershire sauce and pepper. shape in 4 oval patties. Enclose a cheese stick in each patty, covering cheese completely and tightly. Brown patties in a little butter in pan.

in skillet with cover, bring broth and water to boiling. Add patties to skillet. Surround with onions. Cover. Simmer over low heat for 20 minutes. Remove meat.

blend cornstarch with a small amount of cold water. Stir into skillet. Cook mixture, stirring until thickened. Add meat and heat if necessary.


Anmerkungen zum Rezept: