Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Fondue #3
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewhite wine
1/2 cloves garlic pressed
1 x ca. 450 gGruyere cheese; grated
2 Esslöffelcornstarch
2 EsslöffelKirsch
1/4 Teelöffelnutmeg
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

In the top of a double boiler, heat wine until barely simmering. Add garlic. Dredge cheese in cornstarch, add to wine and stir until cheese melts. Add Kirsch and seasonings, continuing to stir until smooth. Turn into Fondue pot, keep warm over alcohol lamp while serving.

Serve with chunks of French bread, slices of apples and pears, and quartered carrots to dip in cheese.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: