Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Hideaways
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gExtra lean ground beef
1/4 x ca. 450 gLean ground pork
2 Esslöffellight brown sugar
2 EsslöffelMarmalade; any large bits minced
2 Esslöffelonion finely chopped
2 Esslöffelparsley chopped
1 Teelöffelmustard dry
1/2 TeelöffelSavory
3/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 TasseCracker crumbs
Eggs slightly beaten
1/2 x ca. 450 gProcessed cheese spread
2 Esslöffelmargarine
1 Tassesour cream
1/4 TeelöffelTarragon
die Zubereitung:

Combine beef, pork, 1 tbsp sugar, marmalade, onion, parsley, mustard, savory, salt, pepper, crumbs and eggs; mix lightly until well blended. Cut half of the cheese into 24 cubes. Insert a cube of cheese into the center of a tablespoonful of meat mixture. Form into a ball, enclosing cheese completely. Repeat until all cubes and meat mixture are used. Heat margarine in a large skillet; cook meatballs slowly until well browned. Melt remaining half of cheese in the top of a double boiler; gradually blend in sour cream and remaining tbsp of brown sugar. Stir in tarragon. Pour over drained meatballs; cover and cook over low heat just until heated. Makes 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept: