Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Loaves
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 1/2 (up to)
7 1/2 Tasseflour
2 Esslöffelsugar
1 Esslöffelsalt
2 Packungyeast
2 1/4 Tassemilk
3 Esslöffelbutter
1 x ca. 450 gSharp cheddar cheese; grated
eggs
die Zubereitung:

In large bowl, combine 2 1/2 cups flour, sugar salt and yeast. Combine milk and butter in saucepan; bring to boil; cool to lukewarm. Add to dry ingredients and beat until blended. Add 1 cup flour; beat; add cheese and eggs. Gradually add remaining flour; knead until smooth and elastic. Put in greased bowl; turn to grease top. Cover, let rise until double. Punch dough down; divide in half. Place in 2 well-greased pans (or 3 medium or 4 small pans). Cover; let rise in warm place until double. Bake at 375 for 35-45 minutes, depending on size of pans. Remove from oven at once. Cool on wire racks.

Mrs David Henderson (Grace)

Marvell, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: