Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Muffins
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelonions chopped
2 EsslöffelButter or oil
egg beaten
1 1/4 Tassebuttermilk
1/2 TasseGrated Swiss or Cheddar cheese
3/4 TeelöffelDill weed or parsley flakes (or 1/2 tsp. dry mustard)
1/2 TasseWhole wheat pastry flour
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelbaking powder
2 1/4 TasseRolled oats; coarsely ground into 1 3/4 cups flour
die Zubereitung:

This recipe is from The Best of Vegetarian Times recipe cards.

Preheat oven to 375 degrees F. Lightly spray a 12-cup muffin tin with cooking spray.

Saut, onions in butter or oil until soft. Let cool. Transfer to a large bowl and add egg. Stir in buttermilk, cheese and seasonings.

Sift together whole-wheat flour, salt, baking powder, and baking soda. Combine with oat flour. Add cheese mixture, stirring just enough to mix.

Spoon into muffin tin and bake about 15 minutes. When done, muffins will be a pale, creamy color on top and golden brown on sides and bottom.

Helpful Hints: To make oat flour, blend 1/2 to 3/4 cups of rolled oats at a time in a blender or food processor.


Anmerkungen zum Rezept: