Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Omelet Roll
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 DoseCream of celery soup
1/4 Teelöffelcream of tartar
eggs separated
1 TasseBroccoli; cooked -- chopped
1/2 x ca. 450 gBacon; cooked -- crumbled
1 TasseCheese, cheddar -- shredded
die Zubereitung:

Preheat oven 350F. Oil jelly-roll pan (15x10); line with foil, extending 3" beyond pan on each end. Oil and flour bottom and sides of foil. In saucepan over medium heat, heat soup, stirring occassionally. Remvoe from heat. Beat egg yolks. Stir some hot soup into yolks, then return to soup. Over low heat, cook 1 minute, stirring constantly. Remove from heat. In bowl, beat egg whites and cream of tartar until stiff peaks form. Fold soup mixture into whites. Spread in jelly-roll pan. Bake 20 minutes until puffy and browned. Invert onto waxed paper, gently remove foil. Sprinkle with cheese, bacon, broccoli. With aid of waxed paper, roll up jelly-roll fashion, starting at narrow side. Roll onto serving plate, serve at once.


Anmerkungen zum Rezept: