Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Pascha From Lwow (Pascha Ze Lwowa)
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg yolks
2 3/4 Tassesugar
1 TasseCoffee cream
2 x ca. 450 gWhite farmer cheese
1/2 x ca. 450 gUnsalted white butter
1 Esslöffelvanilla
4 x ca. 30 gAlmonds; peeled, chopped
4 x ca. 30 gSmall raisins; steamed
Orange; grated orange of
die Zubereitung:

Beat the egg yolks with the sugar until thick and creamy. Add half the cream. Heat stirring almost to the boiling point, but do not boil. Remove from the heat.

Combine in a blender the cheese with the butter, the rest of the cream and vanilla. Fold in the egg mixture, mix well. Add the almonds, raisins, and orange rind.

Refrigerate for 4 hours. Place in a corner of a small sack (pillow-case). Hang in a cold place, and let the liquid drain for 24 hours.

Serve very cold. Cut small slices.

It is an old, traditional Easter delicacy from the eastern regions of Poland.

The Art of Polish Cooking by Alina Zeranska Isbn 0-88289-709-8 Mm Wrenn


Anmerkungen zum Rezept: