Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Pasta in a Pot
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gmeat ground
onions chopped
Cloves garlic chopped
Jar (14-oz) spaghetti sauce
1 DoseRotel tomatoes
1 Dose(3-oz) mushrooms
1 Packung(8-oz) shell macaroni
1 1/2 x ca. 1/2 Litersour cream
1/2 x ca. 450 gSliced Provalone cheese
1/2 x ca. 450 gMozzarella
die Zubereitung:

Cook ground meat in a little cooking oil in a large frying pan until brown, stirring often. Drain excess fat. Add onions, garlic, spaghetti sauce, tomatoes and undrained mushrooms; mix well. Simmer 20 minutes or until onions are soft. Meanwhile cook macaroni shells according to directions on package; drain and rinse in cold water. Pour half the shells into a deep casserole. Cover with half the meat sauce. Spread half the sour cream over sauce. Top with slices of provalone cheese. Repeat, ending with mozzarella cheese. Cover casserole. Bake at 350 degrees for 35 minutes. Remove cover; continue baking until mozzarella cheese melts and browns slightly. Serves 8.

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: