Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Popovers
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseall-purpose flour
1/2 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffelsalt
2 grosseggs
1 Tassemilk
(up to)
3 Esslöffelcheese grated
1/4 TasseButter; melted and divided
die Zubereitung:

Preheat oven to 240 C/450 F. Put everything in blender along with two tablespoons only of the melted butter. Process until smooth.

Use remaining butter to liberally grease popover or muffin pans and place in hot oven for 2 or 3 minutes. Once hot, fill cups about two-thirds with batter and return to oven for 30 minutes. Do not open oven door or popovers may fall. Reduce heat to 180 C/350 F and bake another 5 to 15 minutes, depending on how soft or crusty you like them. Serve right away. Makes 8 to 12 popovers, depending on size of pan.


Anmerkungen zum Rezept: