Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Potato Chowder
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbutter
3/4 Tasseonion chopped
1/2 Tassegreen bell pepper chopped
3 TasseLow-fat milk
1 Tassechicken broth
1/8 Teelöffelblack pepper ground
1 1/4 TasseInstant mashed potato flake (not granules)
3 EsslöffelCrumbled bleu cheese, divided
1/3 TasseSharp cheddar cheese, grate
die Zubereitung:

In medium saucepan, melt butter. Add onion and green pepper; cook and stir until softened, about 5 minutes. Stir in milk, chicken broth and black pepper; bring to a boil. Stir in potato flakes; cook and stir until thickened, about 1 minute. Set aside 1 tablespoon each Cheddar and Bleu cheese for later use. Stir in remaining Cheddar and Bleu cheeses; Heat until melted, about 1 minute. Just before serving, sprinkle with reserved Cheddar and Bleu cheeses. Makes about 4 1/2 cups chowder, about 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept: