Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Potato Puff
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 mittelPotatoes; peeled, chopped
6 Esslöffelbutter
2 1/4 Tassecheddar cheese grated
(up to)
1 1/4 Tassemilk
1 Teelöffelsalt
eggs beaten
die Zubereitung:

Cook potatoes in salted water until tender. Drain and mash thoroughly. Add butter, cheese, milk and salt; beat over low heat until butter and cheese are melted. Fold in eggs and pour into a greased 13x9-inch making dish. Bake at 350 for 30-45 minutes, or until puffy and golden brown. (Can be mixed and refrigerated overnight and baked just before serving.)

Mrs Tommy Gregory (Suellen)

Lexa, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: