Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Ring #2
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Packung(3-oz) cream cheese
Envelope (small) unflavored gelatin
1/4 Tassewater cold
1 1/2 Teelöffelsalt
1/4 Tassewater boiling
1/2 x ca. 1/2 LiterWhipping cream whipped
2 Esslöffelcelery finely chopped
2 Esslöffelbell pepper finely chopped
3 Esslöffelonion finely chopped
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Esslöffelolives chopped
1 PriseHot sauce (optional)
2 Esslöffelcatsup
die Zubereitung:

Leave cream cheese out overnight to soften. Sprinkle gelatin into cold water. Let stand a few minutes. Add boiling water to gelatin mix & stir until dissolved. Cool. Add to gelatin whipped cream & cream cheese. Add celery, peppers, onion, catsup, Worcestershire, salt, hot sauce, olives & olive juice. Mix well. Grease mold with oil & line with sliced olives. Carefully pour in mixture so as not to disturb olives. Chill. This congeals quickly but seasons better if allowed to set overnight.

Carolyn Halbert

Peggy Young

Marianna, Ar

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: