Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Salami Croissants
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Croissants
1 1/2 Esslöffelbutter soft
2 x ca. 30 gGenoa (Italian) salami, thinly sliced
4 x ca. 30 gGruyere Cheese, thinly sliced
die Zubereitung:

Salt and pepper

Preheat oven to 350 degrees F. Slice each croissant open, starting from the front and leaving the back unbroken. Divide the salami and arrange over the bottom of each croissant. Cover with the cheese and season to taste with salt and pepper. Place in the oven for 10 minutes or until the croissants are hot through and the cheese has melted. Cut in half and serve hot.

This is a simple but very delicious combination of tastes, ideal for days when the sociable Libran has little time to spend in the kitchen. Serve it as a starter, or a light lunch dish with a green salad and red Italian wine.


Anmerkungen zum Rezept: