Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Sauce 2
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter
3 Esslöffelflour
1 1/2 Tassemilk
1/8 Teelöffelpepper
1/4 Tsp. Worchestershire sauce (up to 1/2)
6 x ca. 30 gVelveeta, cubed, about
die Zubereitung:

Melt the butter in a saucepan. Remove from heat and stir in flour and seasonings. Gradually add milk, stirring until smooth. Return to heat and cook over medium-low heat till thickened and smooth. Cook 5 minutes more over low heat. Add Velveeta and stir until melted. Thismakes 1 1/2 or 2 cups.


Anmerkungen zum Rezept: