Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Scalloped Carrots
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 mittelcarrots peeled, sliced
1 kleinonions minced
1/4 Tassebutter
1/4 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelmustard dry
2 Tassemilk
1/8 Teelöffelpepper
1/4 Teelöffelcelery salt
1/2 x ca. 450 gCheddar sliced
1 TasseCorn flake crumbs
die Zubereitung:

Early in day: Cook carrots in 1" boiling water, covered, until barely tender, drain. In saucepan, gently cook onion in butter for 2-3 minutes. Stir in flour, salt, and mustard; then milk. Cook stirring, until smooth. Add pepper and celery salt.

In a 2 qt. Casserole arrange a layer of carrots, then a layer of cheese. Repeat until all are used, ending with carrots. Pour on mustard sauce and top with cornflake crumbs. Refrigerate until ready to bake.

About 45 minutes before serving: Bake carrots in 350° oven for 35-45 minutes or until bubbly hot.

Per serving: 274 Calories; 17g Fat (56% calories from fat); 11g Protein; 19g Carbohydrate; 53mg Cholesterol; 712mg Sodium

May 5, 98


Anmerkungen zum Rezept: