Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Soft natural Cheddar cheese |
3 Esslöffel | mustard dry |
1/3 Teelöffel | tabasco sauce |
1 Esslöffel | Accent |
1/2 Tasse | beer |
Allow cheese to stand at room temperature for about 1 hr. To soften. Place in electric mixer & blend in remaining ingredients at low speed until smooth. Serve w/ crackers, Melba toast or toasted French bread.
Chesapeake Restaurant
N. Charles St.; Baltimore
Wine:Mosel, Zeller Schwarze Katz
From the <Micro Cookbook Collection of American recipes>, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|