Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Straws
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewhite flour unbleached
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelcayenne pepper
8 x ca. 30 gSharp Cheddar Cheese (Grated
5 x ca. 30 gMargarine melted
1/4 TasseFlour (For Rolling Dough)
1 TeelöffelOil (For Baking Sheet)
die Zubereitung:

Preheat oven to 400 F. In a large bowl, mix flour, salt, cayenne pepper, and cheese thoroughly. Add melted margarine and mix. Chill dough in refrigerator for 20 minutes.

Place dough on a large, floured board. Place a large piece of waxed paper on top of dough or use a heavily-floured rolling pin. Roll dough to 1/4-inch thick. Remove wax paper.

Holding a fork upside down, draw the prongs vertically along dough from top to bottom, making ridges. With a wide, flat knife cut dough into rectangular shapes 3 x 1 inch. Oil a cookie sheet and place cut cheese on it.

Bake in 400 F oven for 10-12 minutes until cheese straws look dry but not brown. Let cool. Repeat procedure until all of dough is baked. Serve at room-temperature. Freezes well.

Yields 7 dozen.


Anmerkungen zum Rezept: