Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Esslöffel | Ricotta cheese, part-skim |
1 Esslöffel | Egg substitute |
1 Esslöffel | Cream Cheese, light |
1/2 Teelöffel | Sugar granulated |
1/2 Teelöffel | cornstarch |
1/2 Teelöffel | vanilla extract |
2 Scheibe | Bread, raisin lightly toasted |
Preheat toaster oven to 350F. In small bowl combine all ingredients except bread. Set bread on toaster-oven tray; spread half of the cheese mixture on each slice on bread. Bake until cheese mixture is puffed, about 5 minutes.
Weight Watcher Exchanges: 1 Protein, 2 Breads, 50 Optional Calories.
protein, 8 g. Fat, 34 g. Carbohydrates, 186 mg.
calcium, 340 mg. Sodium, 23 mg. Cholesterol.
Calories from fat: 27.3%
Original recipe from Weight Watchers "Simply Light Cooking." Conversion and additional nutritional analysis by Rick Weissgerber.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|