Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Vegetable Chowder
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassecabbage chopped
1 Tasseonion chopped
1 TasseCelery sliced
1 TasseFrozen peas, thawed
1 TasseThin carrot slices
1/2 Tassebutter
12 x ca. 30 gCream style corn
2 1/2 Tassemilk
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1/4 Teelöffelthyme
2 1/2 TasseSharp cheddar cheese, shredd
die Zubereitung:

Saute cabbage, onion, celery, peas, and carrots in butter in 3 quart sauce pan for 8 to 10 minutes or until vegetables are tender, stirring frequently. Add corn, milk, and seasonings; heat over low temperature 15 minutes, stirring occasionally. Add cheese, stir until melted. Yield: Approximately 2 quarts.

From The Flavor of Vermont, Vermont Agricultural Enterprises, Inc.

No copyright shown.


Anmerkungen zum Rezept: