Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Waffles
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1 3/4 Tassemilk
1/8 TasseVegetable oil; ( less oil the more cheese you use) (up to 1/4)
2 Tasseall-purpose flour
4 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
3 TasseCheese; (up to 4)
die Zubereitung:

Heat waffle iron. Beat eggs until fluffy, beat in remaining ingredients just until smooth. Pour batter from cup onto center of hot waffle iron. Cook 2 1/2 minutes for sowaffles, 4 minutes for crispy waffles. Remove carefully. Serves 4. Tastes great all by itself or with toppings.

If the waffles are coming out too greasy, reduce oil, not cheese. (I can never help myself, I always add more cheese! My waistline will attest to that!)


Anmerkungen zum Rezept: