Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese-Crusted Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 TasseDry Bread Crumbs (Fine)
1/3 TasseGrated Dry Monterey Jack
1 Teelöffelrosemary dried
1/2 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelBlack Pepper (Freshly Grnd)
1/4 Tasseall-purpose flour
egg
1 Esslöffelwater
Chicken Breast (No skin-bone
1/4 TasseOlive Oil or Vegitable Oil
die Zubereitung:

On a plate combine the bread crumbs, cheese, rosemary, salt and pepper. Spread the flour on a another plate. Beat the egg and water together in a shallow bowl. One at time, coat the chicken breasts with flour, then dip in the beaten egg, finally roll them in the cheese mixture. Set aside.

Heat the oil in a skillet over moderately high heat. When quite hot, cook the chicken breasts for about 10 minutes total, turning them 2 or 3 times, until well browned on both sides.


Anmerkungen zum Rezept: