Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | butter or margarine |
2 Tasse | N.Y. State Cheese (Sharp Cheddar); grated |
1 1/2 Tasse | flour |
1 Prise | cayenne pepper |
1 Teelöffel | sugar |
1 Packung | (8 Oz.) Dates; cut into small pcs. |
2 Esslöffel | water |
1 Esslöffel | sugar |
For The Dough:
Mix first 3 ingredients thoroughly. Add cayenne pepper and sugar. Mix well.
For The Filling:
Mix these ingredients well and cook 3 minutes.
To Assemble:
Roll cheese dough thinly; cut with biscuit cutter. Spread date mixture on each round; fold over and press edges to seal. Bake at 375° for 15 to 20 minutes.
Makes about 40 biscuits.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|