Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese-Onion Bake
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 mittelonions
1/4 TasseButter (or marg.)
1/4 Tasseall-purpose flour
2 Tassemilk
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
2 TasseAmerican cheese shredded
die Zubereitung:

Cut onions into thin slices; separate into reings. Place onion rings in an ungreased 1-1/2 quart casserole. Melt butter in saucepan; blend in flour, and gradually stir in milk. Cook, stirring constantly, until thickened.

Add salt, pepper, and cheese; stir until cheese has melted. Pour sauce over onions. Bake, uncovered, at 325 degrees about 45 minutes.

Coleman.


Anmerkungen zum Rezept: