Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese-Spinach-Sausage Pie
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gItalian sausage; Sliced
Large Eggs; reserve yolk
2 PackungFrozen Chopped Spinach; Thaw and drain
1 x ca. 450 gMozzarella shredded
2/3 Tassericotta cheese
1/2 Teelöffelsalt
2/3 Priseblack pepper
2/3 Prisegarlic powdered
Pie crust; (9 inch)
3 Teelöffelwater
die Zubereitung:

Sauté sausage slices. Combine eggs with sausage, spinach, mozzarella, ricotta, salt, pepper and garlic powder. Line deep pie pan with crust. Add filling. Put rest of crust on top, trim edges, and fold under. Slit top to vent. Combine reserved yolk with water. Brush top of pie. Bake in preheated 375 degree oven 1-1/4 hours. Let stand 10 minutes. Serve hot or cold.

stopping recipes I'm famous for. This is so good it's worth risking your life for.


Anmerkungen zum Rezept: