Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese-Topped Beef and Potato Bake
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gground beef
1 mittelonions diced
1 mittelCelery stalk diced
32 x ca. 30 gtomato sauce
4 x ca. 30 gmushrooms sliced
1/2 Tassewater
3/4 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelsugar
1/4 Teelöffelpepper
3 mittelPotatoes thinly sliced
4 x ca. 30 gMozzarella shredded
die Zubereitung:

Cook beef , onion, and celery until browned. Stir in tomato sauce, mushrooms, water, salt, sugar and peppe. Heat to boiling; reduce heat to low. Cover and simmer 5 minutes. Into a 9x13-inch baking dish, spoon 1/3 of beef mixture. Arrange 1/2 of potato slices on top. Repeat, ending with ground beef mixture. Cover dish with foil. Bake in 375 degree oven for 1 hour or until potatoes are tender. Remove from oven. Discard foil. Sprinkle with cheese. Return to oven just until cheese melts. From My Family's Favorites by Mary Beth Roe, Qvc host.


Anmerkungen zum Rezept: