Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheeseburger Soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gground beef
3/4 Tasseonion chopped
3/4 Tassecarrots shredded
3/4 Tassecelery diced
1 Teelöffelbasilicum dried
1 Teelöffelparsley dried
4 EsslöffelButter Or Margarine; Divided
3 Tassechicken broth
4 TasseDiced Peeled Potatoes
1/4 Tasseall-purpose flour
8 x ca. 30 gProcess American Cheese; Cubed, 2 Cups
1 1/2 Tassemilk
3/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/4 Tassesour cream
die Zubereitung:

In a 3-qt. Saucepan, brown beef; drain and set aside. In the same saucepan, saute onion, carrots, celery, basil and parsley in 1 tablespoon butter until vegetables are tender, about 10 minutes. Add broth, potatoes and beef; bring to a boil. Reduce heat, cover and simmer for 10-12 minutes or until potatoes are tender. Meanwhile, in a small skillet, melt remaining butter. Add flour; cook and stir for 3-5 minutes or until bubbly. Add to soup, bring to a boil. Cook and stir for 2 minutes. Reduce heat to low. Add cheese milk, salt and pepper; cook and stir until cheese melts. Remove from the heat; blend in sour cream.


Anmerkungen zum Rezept: