Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesecake #2
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gCream cheese at room temp
1 3/4 Tassesugar
3 Esslöffelall-purpose flour
Lemon; zest of
Orange; zest of
1/4 Teelöffelvanilla extract
eggs
Additional egg yokes
1/4 Tassewhipping cream
9-inch springform pan lined generously with butter and patted with graham cracker crumbs
die Zubereitung:

Heat oven to 500 degrees. Prepare springform pan. With and electric beater, mix the cheese, sugar, flour, orange and lemon zests and vanilla until smooth. Add the eggs and yokes, beating in one at a time, and finally the cream.

Pour the mixture into the prepared springform pan and bake for 10 minutes or until the top of the cake turns golden brown. Reduce oven temperature to 200-225 and bake for one hour longer.

Remove cake from oven and cool on a rack until it reaches room temperature. Then release the sides of the pan. Do not remove the bottom of the pan. Place cake on a platter. Top with fruit or glaze, if desired, and serve.


Anmerkungen zum Rezept: