Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/3 Tasse | butter |
1/3 Tasse | brown sugar firmly packed |
1 Tasse | flour |
1/2 Tasse | Walnuts; finely chopped Filling |
1/4 Tasse | sugar |
1 Packung | (8 Oz) Cream Cheese |
1 | egg |
2 Esslöffel | milk |
2 Esslöffel | lemon juice |
1/2 Teelöffel | vanilla |
Cream butter with brown sugar in smal bowl. Add flour and nuts. Mix until crumbly. Reserve 1 cup of this mixture for topping. Press remainder into bottom of 8" square pan. Bake at 350° for 12 to 15 minutes.
For The Filling
Blend sugar and cream cheese until smooth. Add egg, milk, lemon juice, and vanilla and beat well. Spread over baked crust and sprinkle with reserved crumbs. Bake a 350° for 25 minutes. Cool and cut into 2" squares.
billspa@icanect. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|