Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesecake Crust
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter unsalted, softened
3 Esslöffelsugar
egg yolk
1 TasseAll-purpose bleached flour
1/4 Teelöffelbaking powder
1/8 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Cream together the butter and sugar until light and fluffy. Beat in the yolk until smooth. Combine the flour, baking powder and salt and gently fold into the butter mixture with a rubber spatula. Mixture will be crumbly.

With Almonds: Add 1/2 cup finely chopped sliced or slivered almonds to the dry ingredients of Cheesecake Crust.

With Pecans: Add 1/2 cup finely chopped pecans to dry ingredients of Cheesecake Crust.


Anmerkungen zum Rezept: