Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesecake Germania
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
1 TasseChocolate wafers, crushed
3 EsslöffelButter; melted, Or margarine
2 EsslöffelGranulated sugar, Cake
24 x ca. 30 gcream cheese softened
1/4 Tassecocoa
eggs
3/4 Tassesugar granulated
2 Teelöffelvanilla
Topping
2 Esslöffelbutter or margarine
2 Esslöffelbrown sugar packed
1/2 Teelöffelvanilla
1/2 Tassecoconut flakes
1/4 Tassemilk evaporated
egg beaten
1/2 Tassepecans chopped
die Zubereitung:

Crust. Combine crumbs, butter and sugar; press onto bottom of 9-inch spring-form pan. Bake in a 325 degrees oven for 10 minutes. Cool. Increase oven temperature to 350 degrees. Cake. Combine cream cheese, sugar, cocoa and vanilla, mixing at medium speed with electric mixer until blended. Add eggs, 1 at a time, mixing well after each addition. Pour mixture over crust. Bake at 350 degrees for 35 minutes. Loosen cake from rim of pan. Cool before removing. Chill. Topping. Melt butter in saucepan over low heat. Blend in milk, brown sugar, egg and vanilla. Cook, stirring until mixture thickens. Stir in nuts and coconut. Cool. Spread on cheesecake.

... a recipe given to my dil in Panama by 1 of her friends down there. Wis/Gramma, 08/05/95.


Anmerkungen zum Rezept: