Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheest Tater Topper
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseskim milk
1/2 Teelöffelmustard dry
3/4 TasseAmerican cheese shredded
Med Baking Potatoes, baked **
1 Esslöffelcornstarch
1/8 Teelöffelpepper
10 x ca. 30 gPkg frozen mixed vegetables*
die Zubereitung:

* cooked and drained ** (6-8 oz each), baked ** To bake potatoes, scrub thoroughly and prick with a fork. Bake in 425 deg F oven for 40-60 minutes or till done. (or, prick skin of potatoes; place in microwave oven. Cook on 100% power [high] for 14-17 minutes or till done, rearranging once. Let stand for 5 minutes to finish cooking.)

In a small saucepan stir together the milk, cornstarch, mustard, and pepper. Cook and stir till thickened and bubbly. Add cheese, stirring till melted. Stir in mixed vegetables and heat through. Serve warm over baked potatoes.

************************************************************* Per serving: 255 calories, 10 g protein, 39 g carbohydrates, 7 g fat, 22 mg cholesterol, 353 mg sodium, 748 mg potassium.

Recipes culled from Better Homes and Gardens "Diet Recipe Card Library".


Anmerkungen zum Rezept: