Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Asparagus
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gAsparagus Cut Into 1''
1/4 Tassewater
3 Esslöffelbutter divided
1/4 TasseFine Bread Crumbs
1/4 TasseUnsalted Cashew Nuts
2 Esslöffelflour
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelmustard dry
1/8 Teelöffelpepper
1 Tassemilk
1 Tassecheese shredded
die Zubereitung:

Combine Asparagus And Water In 1 Qt. Glass Casserole M.W. On High 8 To 10 Minutes Or Until Tender. Stir Once, Drain And Set Aside. Melt 1 Tb Of Butter And Mix In Bread Crumbs And Cashew Nuts. Set Aside. Melt Remaining Butter On High 3O To 60 Seconds. Stir In Flour And Seasoning. Blend In Milk. Cook On High For 3 To 5 Minutes Or Until Thickened And Bubbly, Stir After 2 Minutes And Then Every Minute. Remove Half Of The Asparagus From Casserole, Spread Remaining Asparagus Evenly Over Bottom Of Casserole And Top With Half Of The Sauce. Sprinkle With Half Of The Cheese. Pour In Remaining Asparagus And Top With Sauce Then Cheese And Then Top Complete Casserole With Crumb Mixture. M.W. On High For 1 Or 2 Minutes Or Until Hot. Rotate At Half Time If No Turntable.


Anmerkungen zum Rezept: