Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Bacon Baked Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 grossbaking potatoes
6 ScheibeBacon; cooked and crumbled
1/3 TasseOnion chopped
1/3 Tassegreen pepper chopped
2 Tassemushrooms fresh, sliced
2 TasseCheddar cheese grated
2 Esslöffelmilk
2 Esslöffelbutter
1 grossegg
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Scrub potatoes and pat dry. Pierce with a fork. Bake at 425 for 54-65 min. Or until soft.(Or microwave at high 13-15 min. Wrap in a towel; let stand 5-10min.) Meanwhile, saute bacon in a skillet until brown. Cool and crumble. In 2Tbsp of bacon drippings, cook onions and green peppers until still crisp. Add mushrooms; continue cooking until mushrooms are tender. Set aside. When potatoes are cooked, cut a slice from the top of each. Scoop out flesh, keeping shell in tact. Mash potato pulp. Add 1 cup cheese, milk butter, egg, salt, vegies and half the bacon. Spoon mixture into shells. Top with remaining cheese and bacon.


Anmerkungen zum Rezept: