Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Beef and Rice Casserole
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gGround sirloin
1 Tasseonion chopped
1 Tassegreen bell pepper chopped
1/4 Tassewater
1 Esslöffelchilli powder
2 Teelöffelground cumin
1 1/2 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffeloregano dried
14 1/2 x ca. 30 gDiced tomatoes; undrained
1 DoseChopped green chiles; (4.5 oz) drained
4 Tasserice cooked
1 TasseFat-free sour cream
1/2 Tassegreen onions sliced
1/4 Tasse1% low-fat milk
2 TasseFat-free cheddar cheese
die Zubereitung:

Preheat oven to 375ƒ. Cook first 3 ingredients in a large nonstick skillet over medium-high heat until meat is browned, stirring to crumble. Drain fat. Add water and next 6 ingredients (water through chilies); bring to a boil. Cover, reduce heat, and simmer 10 minutes. Uncover and simmer an additional 2 minutes. Remove from heat; set aside.

Combine the rice, sour cream, sliced green onions and milk in a bowl. Spoon rice mixture into a 9-inch baking dish. Top with beef mixture; sprinkle with cheese. Bake at 375ƒ for 10 minutes or until thoroughly heated. Let stand 5 minutes before serving.

Per serving: 372 Calories; 11g Fat (26% calories from fat); 24g Protein; 42g Carbohydrate; 50mg Cholesterol; 323mg Sodium

<ebburtis@ix. Netcom. Com> on Jul 27, 97


Anmerkungen zum Rezept: