Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Packung | (8-oz) cream cheese |
1 Packung | (2-oz) sliced corn beef |
1 Packung | (2-oz) sliced smoked beef |
5 | Green onions and tops; sliced |
1 Prise | Worcestershire |
1 Prise | tabasco |
Soften cream cheese, add beef and onions, working with hands if necessary. Add seasonings, taste and correct seasongins. Form into a ball or mold as desired. Refrigerate before serving. Serve with crackers.
Mrs John P. Estes, Jr (Linda)
Tempe, Az
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|