Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Packung | yeast |
3 1/2 Tasse | bread flour |
1/3 Tasse | parmesan grated |
2 Esslöffel | sugar |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Tasse | Milk; 80 deg |
1/2 Tasse | Water; 80 deg |
2 Esslöffel | Shortening; 80 deg |
1 | egg room temperature |
Setting: White Bread / Manual
Delicious with grilled hamburgers or cold meats.
After the machine has completed the second rising, it will beep. Remove the dough and divide into 2 parts. Divide each half into 4 pieces. Shape each piece into a smooth ball, place on greased cookie sheet, flatten to a 4" diameter. Cover; let rise in warm place about 15 minutes. Combine 1 slightly beaten egg and one tablespoon water; brush on buns; sprinkle with Parmesan cheese. Bake at 400 degrees, 10 to 12 minutes.
>From: Rick Turley <rickt@hpfccg. Sde. Hp. Com>
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|