Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Chicken Chowder
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Tassechicken broth
1 1/2 Tassepotatoes diced
1 Tassecelery diced
1 Tassecarrots diced
1/2 Tasseonions diced
1/4 Tassebutter or margarine
1/3 Tasseall-purpose flour
3 Tassemilk
1 Esslöffelsoy sauce
8 x ca. 30 gProcessed cheese spread, cubed (1 loaf)
2 Tassechicken cooked, chopped
die Zubereitung:

Combine the broth and the vegetables in a large sauce pan. Cover and cook over medium heat for 15 minutes or until the vegetables are tender.

Melt the butter in a Dutch oven over low heat. Add the flour, stirring until smooth. Cook for 1 minute, stirring constantly. Gradually stir in the milk and cook over medium heat, stirring constantly, until thickened and bubbly. Gradually stir in the vegetable mixture, soy sauce, cheese and chicken. Cook until the cheese melts and the soup is thoroughly heated.

Makes 2 1/2 quarts.

{Mrs. William Yoder, Jr.; Montezuma, Georgia}


Anmerkungen zum Rezept: