Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Chicken Rolls
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseLowfat mozzarella cheese, shredded
Jar Sliced mushrooms, (2 1/2 oz) drained
1/4 Tasseyogurt plain, low fat
1 EsslöffelChives snipped
1 Esslöffelparsley snipped
1 EsslöffelPimiento chopped
4 mittelSkinless Boneless Chicken Breast Halves, about 12 oz total
1 EsslöffelDry bread crumbs, fine
1/8 Teelöffelpaprika
1 Esslöffelyogurt plain, low fat
die Zubereitung:

For filling, in a small bowl combine cheese, mushrooms, the 1/4 c yogurt, chives, parsley, and pimento. Place 1 chicken breast half, boned side up, between 2 pieces of clear plastic wrap. Working from the center to the edges, pound lightly with a meat mallet to 1/8" thickness. Remove plastic wrap. Repeat with remaining chicken. Sprinkle lightly with salt and pepper. Spread some of the filling on each chicken breast half. Fold in the sides and roll up. Arrange rolls seam side down in a 10x6x2" baking dish. Combine bread crumbs and paprika. Brush chicken with the 1 Tbspn yogurt; sprinkle with crumb mixture. Bake in 350 deg F. oven for 20-25 minutes or till chicken is tender and no longer pink.

fat,

60 mg. Cholesterol.


Anmerkungen zum Rezept: