Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Chicken Rolls
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseShredded lo-fat Mozzarella
1/4 Tasseyogurt plain, low fat
1 Esslöffelparsley snipped
Med Chicken Breast Halves *
1/8 Teelöffelpaprika
2 1/2 x ca. 30 gJar sliced Mushrooms, draine
1 EsslöffelSnipped Chives
1 Esslöffelpimento chopped
1 Esslöffelbread crumbs fine, dried
1 Esslöffelyogurt plain, low fat
die Zubereitung:

* 4 med (12 oz total) boned skinless chicken breast halves

For filling, in a small bowl combine cheese, mushrooms, the 1/4 c yogurt, chives, parsley, and pimento.

Place 1 chicken breast half, boned side up, between 2 pieces of clear plastic wrap. Working from the center to the edges, pound lightly with a meat mallet to 1/8" thickness. Remove plastic wrap. Repeat with remaining chicken. Sprinkle lightly with salt and pepper.

Spread some of the filling on each chicken breast half. Fold in the sides and roll up. Arrange rolls seam side down in a 10x6x2" baking dish. Combine bread crumbs and paprika. Brush chicken with the 1 Tbspn yogurt; sprinkle with crumb mixture. Bake in 350 deg F. oven for 20-25 minutes or till chicken is tender and no longer pink. ********************************************************* Per serving: 205 calories, 32 g protein, 4 g carbohydrates, 6 g fat, 82 mg cholesterol, 298 mg sodium, 316 mg potassium.

Culled from Better Homes & Gardens "Diet Recipe Card Library".


Anmerkungen zum Rezept: